~Правила~

  Share
  avatar
  xX_SaKuRa_Xx
  Админче
  Админче

  ~Правила~

  Писане  xX_SaKuRa_Xx on Вто Мар 24, 2009 3:51 am

  1.Забранява се публикуването на адреси на сайтове, съдържащи детска порнография, извращения, расизъм, шовинизъм, наркомания и всякакви подобни такива, които могат да повлияят на психиката на потребителите, както и да им нанесат психически травми.

  2.Забранява се публикуването на подвеждащи линкове и отявлена реклама, връзки към сайтове на обекти на авторско право и незаконни продукти. Всякакви подобни материали са забранени на територията на Република България.

  3.Двойните постове са забранени. Изключение от това правило е в теми за новини и собствени творби, когато има разлика поне 24 часа между публикуването им. При всички останали случаи, множеството поредни постове ще бъде считано за спам.

  4.Официалният език на форума е българският. Задължително е мненията ви да са написани на кирилица, ако има такива на латиница без основателна причина потребителят ще бъде предупреден. Писането на всякакъв друг език се приема само ако темата го изисква.

  4.1. Не използвайте символи вместо букви - о0, а - @, т - 7, ч - 4, ш - 6 и др.

  4.2. Не пишете с главни букви (това се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН).

  4.3. Забранено е и писането на свързани/залепени думи и символи с повече от 40 знака (включително и емотиконки).

  5. Споровете с екипа са напълно забранени.При проява на спор от страна на потребител с някой член на екипа, потребителят може да бъде наказан дори и с БАН!

  6. Същите правила се отнасят и за общия скайп чат ,в който могат да се включат всеки!


  Нарушителите на правилата ще получават забрана за писане за 5 дни. При повторна проява - бан по IP адрес за определен от екипа срок. Ако до изтичането му потребителят посещава форума, въпреки забраната, ще бъде пернаментно изгонен от форума.


  _________________

   В момента е: Вто Яну 22, 2019 4:24 pm